Prečitaj svet! Distriest
Naročnine

Naša naročniška služba vam ponuja široko paleto naslovov dnevnega in revijalnega tiska iz raznih držav in tematskih področij, ki ga Distriest dobavlja za prodajo v kioskih, knjigarnah in drugih prodajnih mestih. Zaradi tega lahko zagotavljamo takojšnje aktiviranje naročnin - od prve naslednje številke, hitro in zanesljivo dostavo naročenih edicij na vaš naslov, ter reševanje eventualnih reklamacij in sprememb.

Na naši spletni strani vam je na ogled popolni asortiment rednih izdaj tujega tiska. Za naslove, ki jih ne najdete na seznamu, za izredne izdaje in strokovno periodiko prosimo, da se obrnete na našo naročniško službo.

Pogoji

Naročnine sprejemamo za dobo enega leta, šest ali tri mesece, kot je to navedeno na pri posameznem naslovu. Po dogovoru pa so možne tudi drugačne opcije. Pri dnevnikih sprejemamo tudi naročila samo za določene dneve v tednu.

Cene abonmajev vključujejo popust na maloprodajno ceno in brezplačno redno tiskovinsko poštno dostavo. Cena je zagotovljena za celotno obdobje trajanja naročnine in jo je potrebno plačati vnaprej. Na nekaterih področjih je možna tudi raznašalska ostava s pomočjo raznašalcev. Naša naročniška služba vam je na razpolago za podrobnejše informacije o dostavi.

Cene abonmajev vključujejo popust na maloprodajno ceno in brezplačno redno tiskovinsko poštno dostavo v Sloveniji. Za druge države zaračunali bomo dodatne poštne stroške.

Način plačila:

 

plačilo na naš transakcijski račun

DBS d.d. - Deželna banka Slovenije d.d.
IBAN code SI56191000010327353
SWIFT code SZKBSI2X

 

s poštno položnico na naslov

Distriest d.o.o., Partizanska 75/a,
6210 Sežana

 

plačilo s kreditno kartico Visa in Mastercard

 

Naročnine začnejo veljati takoj po prejemu vašega plačila.

Naročniška služba vam je na razpolago od ponedeljka do petka od 7. do 15. ure.