Prečitaj svet! Distriest
Izbrani naslov

UEFA EURO 2008 Trading Card Game

Cena albuma:

Cena vrečke: 1 EUR

ZBIRKA

Zbiraj in zamenjuj 225 igralnih kart (cards), ki sestavljajo UEFA EURO 2008 Official Trading Card Game in so posvečene najboljšim igralcem državnih reprezentanc, ki se bodo udeležile evropskega prvenstva UEFA EURO 2008.

REGULAR CARDS

Vsaka karta (card) predstavlja igralca in navaja dve vrednosti: število v belem pravokotniku je ocenjena spretnost igralca v obrambi, število v črnem pravokotniku pa predstavlja sposobnost igralca v napadu. Vsaka karta navaja tudi redno vlogo igralca, število zmaganih tekem (v belem kvadratu ob ikoni, ki predstavlja pokal) in število udeležb igralca v okviru državne reprezentance na evropskih prvenstvih (v črnem kvadratu).

ULTRACARDS

UEFA EURO 2008 Official Trading Card Game vsebuje tudi 25 Ultracards, ki glede na vlogo ponazarjajo najboljše evropske igralce.  Vsaka karta vsebuje tudi dodatne vrednosti, ki jih med igro prištejemo vrednostim igralcev iz skupine Regular Cards.

OBLIKUJ SVOJE MOŠTVO

Z zbirko igralnih kart UEFA EURO 2008 Official Trading Card Game lahko kot pravi trener sestaviš svoje moštvo in ga primerjaš z moštvi svojih prijateljev. Večje število kart omogoča sestavo boljše ekipe. Vsaka ekipa mora imeti vratarja, ostalih 10 igralcev pa lahko razvrstiš po shemi, ki ti najbolj odgovarja: 4-4-2; 4-3-3; 5-3-2; 3-4-3 itd. Poleg članov prvega moštva mora ekipa vedno imeti tudi tri rezerve. Poišči in zberi vse Ultracards: vsakič ko sestaviš ekipo, lahko med igro uporabiš dva igralca iz skupine Ultracards.

ZAČETNI ŽVIŽG: PRIMERJAJ EKIPI

Z izbranimi kartami igralca oblikujeta dva kupa kart: enega za člane prvega moštva, drugega pa za rezerve. Karte morajo biti dobro zmešane in morajo gledati s hrbtno stranjo navzgor. Pred primerjavo svojih kart z nasprotnikovimi z žrebanjem določita, kdo bo začel prvi. Izžrebani vzame in pokaže prvo karto s svojega kupa članov prvega moštva. Nasprotnik prav tako razkrije prvo karto s svojega kupa. Kdor igra prvi, igra v vlogi napadalca, zato je zelo pomembna visoka vrednost njegovega igralca v napadu (glej število v črnem pravokotniku); tisti, ki brani, pa mora biti pozoren na spretnosti svojega igralca v obrambi (glej število v belem pravokotniku). Zmagovalec je tisti, katerega igralec doseže višjo vrednost, zato prvi začne z igro v naslednjem krogu. V primeru neodločenega izida o zmagi odloča vrednost ekipe, kateri pripada igralec. Državna reprezentanca, ki je zmagala na evropskem prvenstvu, premaga ostale; v primeru, da sta obe zmagali na EP, je odločilno število zmag. V primeru, da nobena od ekip ni nikoli zmagala na EP, upoštevamo število udeležb.

Če je izid še vedno izenačen, tekmo nadaljujemo s primerjavo prvih kart s kupa rezerv po zgoraj navedenih pravilih. Pred vsako primerjavo igralca določita, ali bosta uporabila eno izmed 25 Ultracards. Vsako Ultracard lahko igralec uporabi samo enkrat, in sicer tako, da dodatno vrednost prišteje številu, ki se nanaša na obrambo ali napad na navadnih kartah (Regular Cards) - ne glede na specifično vlogo igralca in po sledečem vzorcu:

Ultracards vratarji  = + 2 k spretnosti v obrambi

Ultracards branilci  = + 2 k spretnosti v obrambi

Ultracards zvezni igralci = + 1 k spretnosti v obrambi in + 1 k spretnosti v napadu

Ultracards napadalci  = + 2 k spretnosti v napadu

PRIMERJAJ VREDNOSTI IN ZMAGAJ

Zmagovalec je tisti, ki največkrat premaga nasprotnikovo karto. Zato si igralec, ki med primerjavo z ostalimi zmaga največkrat, na koncu izbere nagrado.

Pošljite 50 praznih vrečk igralnih kart na naslov: Distriest d.o.o., Partizanska cesta 75/A, 6210 Sežana in prejeli boste brezplačni album za vlaganje igralnih kart.